Butikslokal i Stockholm

Sedan starten av vår första filial i Stockholm för tre år sedan har mycket hänt. När vi 2006 öppnade i Stockholm hade vi öppet en dag per vecka och hade endast mottagning av jobb. Ingen produktion och inga fast anställda utan vi skötte bemanningen med personal från Gävle.

Det har dock förändrats och idag har vi öppet 6 dagar i veckan och bedriver också produktion på våra båda Stockholmsfilialer. Vi sitter dock på alldeles för små ytor vilket gör att vi har svårt att uppnå någon effektivitet och saknar dessutom exponerings möjligheterna som ett riktigt butiksläge ger.

Jag har letat mer eller mindre sporadiskt de senaste åren men priserna har varit sjukt upptrissade för ett någorlunda centraltläge. Med rådande konjunkturläge har det dock skett en förändring och idag finns det ett flertal objekt till en rimlig hyresnivå och där det inte krävs alltför hög ”nyckelpeng”.

Därför ska jag på tisdag ner till Stockholm och titta på ett par intressanta butiker. Min förhoppning är att avsluta detta på tisdag och då vara stolt ”ägare” till ett fint butiksläge.

Jag återkommer senare med bilder och mer information

Leave a Reply