Byte av Webbhotell

Har haft samma webbhotell till BGA Videoproduktion sedan 2003. När jag då valde webbhotell var en av de viktigaste faktorerna priset. Är inte alltför missnöjd med vårt gamla webbhotell med tanke på vad jag betalade men det har inte varit helt perfekt.

Korta avbrott har skett lite för ofta men det har även inträffat att vår hemsida inte har kunnat nås på flera timmar och det är inte särskilt lyckat… Dessutom har vår blogg varit orimligt lite väl seg.

Igårkväll hamnade jag på Bineros blogg och gillade verkligen deras stil och öppna attityd så det fick mig att äntligen göra slag i saken och byta webbhotell. Så det är nu gjort och ompekningen av domänen pågår justnu. Att Binero dessutom har en kampanj justnu där de erbjuder 77% rabatt gjorde ju inte valet svårare 🙂

Det har gått väldigt smidigt och inte alls tagit så mycket tid som jag befarade. Hade lite bekymmer med att jag har varit inkonsekvent när det gäller att skriva länkar och bildnamn med stora eller små bokstäver. Det gick bra på mitt gamla hotell men när jag bytte till Binero och Linux så fungerande det givetvis inte. Men det är ju småsaker och tog inte många minuter att åtgärda.

Tags:

Leave a Reply