Planer 2010

2009 var ett jäkligt roligt år med köpet av butikslokal på Valhallavägen 36 som en fin höjdpunkt. Ekonomiskt har det varit ett hektiskt år där omsättningen har mer än fördubblats.

Öppna butik i Oslo
Mina tankar att öppna i Norge har funnits sedan 2007 men 2010 är året då mina norska planer äntligen ska bli verklighet. Kommer redan 2 januari att göra mitt första besök i Oslo för att börja leta efter lämplig butikslokal.

Fokusera på utveckling och släppa den dagliga driften
Vår verksamhet är idag spridd på fyra orter (Gävle – Där jag spenderar största delen av min tid, Stockholm, Göteborg & Malmö) och förhoppningsvis snart Oslo. Mitt mål är att hitta en ersättare till mig i den dagliga produktionen i Gävle och istället kunna ägna hela min tid åt att utveckla verksamheten framåt.

Att som idag jobba 50-60 timmar i veckan med löpande produktionsarbete ger inte mycket tid över till att försöka utveckla företaget framåt och vara ute i vår verksamhet.

Delta på kurser och seminarier
Att lära känna fler företagare och dessutom vidareutbilda mig är ett starkt mål jag har för 2010. Jag känner idag att mina teoretiska kunskaper om sälj och att vara chef är för dåliga.

Öka omsättningen till över 10 miljoner
Ska inte vara en omöjlighet med nuvarande tempo. Mycket beror dock på hur vår Norska satsning utvecklar sig

Personliga mål
Mer fritid! Jag älskar verkligen mitt jobb och har under 2009 totalt haft 4 lediga dagar. Har dock som mål till 2010 att försöka hålla söndagarna fria och kanske även 1 veckas semester. Tror jag skulle kunna bli effektivare och även hitta inspiration och idéer genom att göra något annat ibland.

Mer träning! Tränar redan idag 1-2 ggr i veckan med vissa toppar på 6ggr i veckan för att därefter inte träna på 4 veckor… Målet 2010 är att alltid träna 3-4 gånger per vecka.

Hur som helst tror jag det kommer bli ett fantastiskt år!

2 Responses to “Planer 2010”

  1. […] läsning om andra entreprenörers mål: Martin Zimmerman om sina mål 2010 och Björn Anderssons planer för 2010, Anders Bards mål för 2010 och bokslut för […]

  2. […] mig ganska nöjd över hur mitt företag utvecklades. Skrev i slutet på föregående år hur mina planer för 2010 såg […]

Leave a Reply