Byter bank – Hejdå Nordea!

Har sedan jag startade mitt företag 2005 alltid använt mig av Nordea och inte haft så mycket att klaga på förrutom att jag har bytt kontaktperson 20gånger.

Varje gång jag behövt göra en investering eller få lån har det gått relativt smärtfritt. Det som dock fick mig att byta bank är att jag helt plötsligt får en räkning på 120 000kr gällande en avbetalning (I vanliga fall betalar jag 6000kr…)

Det visar sig att Nordea har bestämt sig att det helt plötsligt krävs inte bara en utan TVÅ kontantinsatser på en maskin jag köpte. Gjorde en liknande affär för 2 år sedan och då krävdes bara en kontantinsats.

Ringde till Nordea och fick då beskedet att det inte var något fel utan att det alltid fungerade så. Försökte då förklara att det absolut inte var fallet när jag tidigare köpte en maskin.

Det tyckte dock inte Nordea var särskilt intressant utan det var bara att betala och se glad ut…

Så nu blir det till att byta bank 🙂

2 Responses to “Byter bank – Hejdå Nordea!”

  1. Tore skriver:

    Bra jobbat! Om folk skulle våga rösta med fötterna mer skulle samhället bli mycket bättre 🙂

  2. Björn Andersson skriver:

    Hittills känns mitt byte av bank perfekt!

    Håller på och blir kund hos Handelsbanken som verkligen verkar vara intresserad av att få mig som kund. På 1,5 vecka har jag varit på två intressanta möten på banken och dom har dessutom varit ute och besökt vår butik.

    Med Nordea fick jag kämpa varje gång för att någon ens skulle vilja prata med mig 🙂

Leave a Reply