Planer 2013

Under 2012 kände jag att de var dags för en ny fas i mitt företagande. Att öppna 2-3 butiker per år och att låta allting ske i full fart är inte en hållbar filosofi. Under 2013 ska vi därför fortsätta fokusera på de butiker som vi redan har och utveckla dessa ännu mer i den riktigt som vi tror på.

I övrigt har jag följande mål:
Börja blogga mer aktivt
Min blogg är idag en ren öken, tanken är att börja göra lite korta inlägg och visa hur vi gör om våra butiker och helt enkelt ge en inblick i min vardag. Har installerat wordpress på min telefon så förutsättningarna finns iallafall där..

Kombinera e-handel och butiksförsäljning
Mina butiker har idag en av Sveriges största utbud av ramar och vi får otroligt bra respons ifrån våra kunder på detta. Här är tanken att kombinera vår nya webbshop som ska öppna under början av 2013 med våra butiker. Kunder ska kunna beställa på internet men även se om ramen finns i lager hos deras lokala BGA butik.

Har lagt ner otroligt mycket jobb på detta och resultatet kan skådas på BGA Fotocenter – Där du hittar allt från collageramar till ovala ramar

Öppna butik i Oslo (Inte särskilt troligt)
Kanske inte riktigt passar in i mitt resonemang att satsa på befintliga butiker.  Men det är en idé som ständigt finns i mina tankar. Håller också ögonen öppna efter den perfekta butikslokalen i Oslo. Skulle säga att chansen att detta blir av i år är 20%,

Leave a Reply