Ännu mer Norge!

Efter vår flygande start i Norge med vår e-handel har vi blivit ännu mer sugen på att utforska den Norska marknaden. Därför kommer vi översätta vår Svenska verksamhet som handlar om att omvandla analog film till digitalt (exempelvis videoband och smalfilmer) till Norska. Därefter tänker vi besöka köpcentrum runtom i Norge och berätta om våra tjänster och ta emot jobb. Vår nya Norska sida kommer gå under namnet BGA Minner. Sidan är inte klar ännu men beräknas vara klar inom 1 månad.

Vi kommer marknadsföra våra tjänster i Norge genom tidningsannonser/facebook + besöka större köpcentrum där vi både informerar om vad vi gör och tar emot jobb för överföring. Det kommer bli jag och en jätteduktig kollega som kan flytande Norska som kommer åka iväg. Känns jätteviktigt för mig också att vara med för att lära mig mer om vad som faktiskt skiljer våra marknader åt. Planen att vara iväg på köpcentrum ett par omgångar i april-maj för att hinna utvärdera innan sommaren.

Vi kommer även hyra en mindre lokal i Oslo så att våra Norska kunder enkelt ska kunna skicka sina filmer till oss på ett enkelt sätt (Att skicka sitt paket utomlands är inte enkelt…)

Får vi en bra respons på detta så är tanken att öppna en riktig fysisk butik i Oslo. Både för konvertering av videoband & smalfilmer men också som ett utlämningsställe för vår Norska e-handel. Men det handlar mycket också om att hitta rätt butikslokal.

Designskiss
Såhär kommer designen på sidan se ut…

Leave a Reply