Full fart

Det rullar på med oväntad hög takt för att vara sommar som normalt är vår lågsäsong. Men det är ett ganska roligt bekymmer om man ska vara ärlig. Blir dock inga lediga dagar i år heller som det ser ut.

Har i dagarna fått glädjande besked av banken gällande en stor (i mina ögon) investering som vi har planerat för ett tag. Det kändes väldigt roligt med tanke på allt tal om att bankerna har blivit så otroligt hårda. Men efter ett långt samtal så blev min banktjänsteman övertygad om att vi hade en sund idé.

Om några timmar åker jag iväg på en resa där jag ska besöka alla våra butiker i Göteborg, Malmö, Hammarby Sjöstad & Lidingö. Ska bl.a. ordna med nya möbler och maskiner för att på sikt öka vår effektivitet. Ska även passa på att träffa de som jobbar på våra olika butiker. Har haft detta på min att göra lista sen i mars så det känns som det verkligen är på tiden. Blir en 4 dagarstripp och kommer vara tillbaka i Gävle på tisdag efter nästan 200 mil bakom ratten 🙂

Ligger även nu i startgroparna med att göra en mer seriös satsning på våra internetprojekt. Har påbörjat projektet med att ta fram mer innehåll och en ny grunddesign. Får se vart det leder. Hittills ligger mina internetbaserade inkomster på ca 1 kr per dag så har en bit kvar….

Tags:

Leave a Reply