Göteborg före och efter

Vi öppnade vår butik i Göteborg för 15 månader sedan. Det var då vårt första riktiga butiksläge. Tidigare hade vi alltid suttit i kontorsbyggnader. Så det var en helt ny erfarenhet för mig.

Vi körde på i ungefär samma stil som tidigare med ett skrivbord och några canvas tavlor med reklam. Skyltfönstren inreddes lite tafflig med några smalfilmsrullar och någon gammal projektor.

Kände mig ganska nöjd när vi var färdig. Men nu hade också mitt intresse väckts för butiksinredning och jag började inse mer och mer att det är otroligt viktigt hur vi väljer att profilera oss. Nu 15 månader senare har jag äntligen tagit mig tid att åtgärda det jag tycker saknas för att vi ska ge ett seriöst och professionellt intryck.

Vi började med att måla om butiken. Och ersatte den helt vita butiken med 3 väggar vita och 1 vägg svart. Det har därefter kompletteras med banderoller där vi berättar mer om våra tjänster. Vi har även ersatt vårt gamla IKEA skrivbord med en profilerad butiksdisk som vi har byggt själv. Vi har även köpt in fåtöljer så de kunder som väntar på betjäning slipper stå och trampa utan kan sitta ner och koppla av en stund.

Vi passade även på att installera spotlight och byta våra gamla lysrör för att få ett fräschare och mer välkomnande ljus. Vi flyttade även bort färdigställda arbeten som syns på bild nedanför till ett intilliggande rum.

dsc_0010
Före ”renoveringen”

Butiken när vi var klar...

Butiken när vi var klar...

Leave a Reply