Eget kontor / lager

Lageryta:
Vår verksamhet har i år gått från ett tjänsteföretag där vi digitaliserade gamla filmer & bilder till att istället bli ett detaljhandelsföretag inom fotobranschen där vårt mål är att skapa en ny modern typ av fotobutik.

Det har dock inte gått riktigt smärtfritt såhär långt. Det största problemet är varuförsörjningen. Eftersom de flesta av våra butiker hittills har för liten omsättning för att själv sköta sina varuinköp så måste detta ske centralt.

Det har vi inte kunnat göra på ett bra sätt hittills och det beror på att vi har saknat yta för att upprätta ett lager.

Eget kontor:
Jag har i alla år haft mitt kontor i samma lokaler i Gävle som vår produktion och kundtjänst håller till i. Detta har dock blivit ett bekymmer på senare år med otydlig ansvarsfördelning och att jag lätt hamnar med uppgifter som någon annan har ansvar för.

Dessa två faktorer har gjort att jag ett längre tag letat efter en lösning och för ett par veckor sedan hittade jag den perfekta lokalen i Gävle. 200kvm lageryta med riktig lastport och 80kvm kontor. Så nu sitter jag helt själv i mitt kombinerande kontor och lager. Denna förändring har höjt min effektivitet något enormt och jag känner att jag verkligen får saker gjorda.

Dessutom kan vi få ordentlig överblick på vårt lager och verkligen ha allting hemma i vårt centrallager för smidig utleverans till respektive butik.

Leave a Reply