Vad händer?

Jag har inte legat på latsidan under sommaren utan har jobbat på som vanligt. Tiden harspenderats med att renovera våra butiker i Malmö och Södermalm. Bytt koncept från inlämning av film och bilder till att bli en komplett bildbutik. Har dessutom hunnit med att äntligen få ordning på vårt centrallager.

Det har tagit väldigt mycket tid och funderande men nu börjar vi känna att vi äntligen har ett gemensamt lager som fungerar vilket känns väldigt skönt. Från att det tidigare kunde gå 3-4 veckor från att en vara tog slut tills den fylldes på i våra butiker så har vi nu kontinuerlig påfyllning varje vecka.

Det kostar en bra slant att hålla alla varor i ett centralt lager men vi tror det är nödvändigt. Om vi som lokal butik inte ens har saker i lager, vad finns det då för anledning att handla lokalt och inte på internet?

I övrigt så ser jag fram emot en spännande höst  där jag ska jobba vidare med att höja omsättningen på befintliga butiker.

I slutet på augusti ska jag också besöka ”E-handelsdagarna i Sundsvall” vilket jag hoppas ska bli intressant. Vi bedriver ingen e-handel idag men jag har ett par idéer…


En del av vårt lager under uppbyggnad

Leave a Reply