Bra service – att kompensera för ett misstag

Beställde banderoller till vår butik i Stockholm som jag hade bestämt mig för att sätta upp nu i helgen. Fick tips om banderoll.se som hade bra priser och bra kvalitet. Jag bestämde mig för att anlita dom och skickade in min order där jag specifikt skrev att jag måste ha materialet 5 augusti via posten.

Glömde givetvis bort att hålla utkik efter att materialet dök upp och upptäckte till min fasa på torsdagkväll att ingenting hade dykt upp! Skickade iväg ett mail till banderoll.se och efter en stund ringde dom upp och berättade att nått hade blivit fel och min order befann sig i Östersund. Jag poängterade att jag måste ha grejerna till lördag när jag skulle åka ner till min butik i Stockholm för att montera upp banderollerna.

Fick då direkt till svar ”Inga problem, vi trycker nya och möter upp dig när du åker ner till Stockholm på lördag”

Så problemet löste sig och nu sitter allt monterat och klart! Att smidigt erkänna att det har blivit fel och erbjuda sig att åtgärda problemet ger verkligen ett stort plus i mina ögon. Det är en princip jag också försöker tillämpa. För att försöka kräma ur mesta möjliga vinst på varje affär är inte en särskilt lyckad taktik utan jag tror man tjänar mer på att ha riktigt nöjda kunder som gladeligen återkommer för att göra affärer.

Leave a Reply