Innehållssidor och facebook strul

Idag har varit en internet produktionsinriktad dag. Blev att jag registrerade ett par domäner idag inom ett par nischer som jag tyckte verkade intressanta. Återkommer när/om jag hunnit bygga något vettigt innehåll.

Spenderade även ett par timmar på att färdigställa www.fisketips.info som jag nu tycker håller iallafall en acceptabel standard och som förhoppningsvis kan locka sportfiskare som behöver fisketips. Gäller bara att få upp min rankning på Google på viktiga sökord.

Måste dock bestämma mig för om jag ska ta kontakt med en designer och skapa ett WordPress theme som jag kan använda på alla innehållssidor som håller en riktigt hög klass. Har tittat runt bland gratis alternativen utan att riktigt hitta något som jag gillar för det jag ska använda det till. Skulle vara intressant att försöka bygga upp en bra grafisk grundprofil som man kan fortsätta arbeta på när man bygger fler sidor.

Började även fundera på att skapa en Facebook sida för BGA Videoproduktion. Har gjort det nu men jag måste säga att jag inte är imponerad över gränssnittet. Har skapat det via mitt personliga Facebook konto (Kanske är det där misstaget ligger) men det hände mer än en gång att jag lyckades installera program på min personliga sida när det skulle till företagssidan. Gjorde i stort sätt ingenting förutom att skapa ett RSS feed. Får se om jag bemödar mig med att skapa något mer innehåll där.

Tycker det är jäkligt roligt att jobba med internet baserade projekt och önskar ibland att man kunde få sitta på heltid med detta och lära sig mer.

Tags: ,

Leave a Reply