Ny utformning på BGA Videoproduktions hemsida

Har efter många veckors funderande gjort slag i saken och gjort om upplägget på vår hemsida.

Det jag har gjort är att fokusera mer på vad som skiljer oss från våra konkurrenter och gör vår tjänst unik nämligen vår budbilsservice som innebär att vi kommer hem till kunden på kvällstid eller helger oavsett vart i Sverige kunden bor. Tjänsten är kostnadsfri för kund och sköts helt i egen regi med egen personal och egna bilar.

Har därför gjort om vår högra spalt på hemsidan där vi förut visade orter där vi hämtade och istället visa en klickbar Sverigekarta. Har även placerat våra butiker på en mer undanskymd placering för att bättre framhäva vår budbilsservice.

Byggde även om vår startsida för att fokusera på våra tjänster och inte försöka få med hela vår hemsida i komprimerat format som upplägget var tidigare.

Ny startsida + nya spalter – före & efter:

Före

Efter

Passade även på att göra om vår sida om Super 8 till DVD för att mer fokusera på kundnyttan och bättre anpassa texterna efter vad våra kunder oftast frågade om och inte snöa in på massa tekniska detaljer.

Smalfilm till DVD – före & efter:
Gamla

Nya

Nästa projekt blir att göra samma förändring på våra resterande tjänster såsom VHS till DVD, Ljudkassetter till CD & Diabilder till DVD. Men det får nog vänta tills efter jul…

Tags: ,

Leave a Reply