Vad hände 2015?

Föregående år var ett väldigt händelserikt år för både mig privat (Då jag fick barn nr 2, en liten dotter som heter Ebbba!) och yrkesmässigt.

Totalt ökade vår omsättning med närmare 30% under 2015 (Har inte exakta siffror för december) och vi har även gjort en lyckad expansion till Norge i vår e-handel.

Några viktiga punkter:

Fysiska butiker:
Här har vi under året jobbat mycket med att renovera och få så mycket exponeringsyta och innehåll som det bara går. Har helt enkelt handla om att göra butikerna så bra som det bara går. Kostat mycket tid (Då vi gör nästan allting själv) och pengar. Men nu är det gjort och jag är jättenöjd!

E-handel:
Vår e-handel på BGA Fotobutik har haft en grym tillväxt som på helåret landade på +75%. Det är något som jag är riktigt stolt och glad över. Att öppna i Norge (som vi gjorde 1 november) har också gått riktigt bra och är redan ett viktigt ben för oss.

Ökningen har dock gjort att vi har blivit extremt trångbodda vilket gör att vi idag har inköpsstopp för nya produkter… Under 2016 kommer vi dock flytta till nya stora lokaler vilket jag tror kommer bli ett enormt lyft.

Utbildning / Event:
Under 2015 var jag iväg på ett gäng e-handelskonferenser vilket var grymt roligt och givande. Favoriterna under året var Emeet och NES, två helt olika typer av arrangemang där allt runtomkring med att träffa alla duktiga ehandlare är det absolut roligaste.

Under 2015 har jag verkligen upplevt att vi har en helt fantastisk personal som verkligen gör allt för att vi ska lyckas. Det gör att allting blir så mycket roligare och enklare på alla plan…

Deltar även i ett program som ALMI anordnar som heter ”Tillväxtrådgivning Etablerade Företag” vilket har gett lite nya inblickar som absolut kan hjälpa mig att driva mitt företagande framåt.

Leave a Reply