Archive for oktober, 2009

44 000 euro fattigare :)

måndag, oktober 19th, 2009

För ett par dagar sedan kom en ny maskin till vår butik i Gävle för att digitalisera smalfilm. Vi har länge gått på knäna och knappt hunnit med allting även när vi har jobbat tvåskift. Så vår nya skanner från MWA Nova ”FlashscanHD” kommer verkligen lägligt.

FlashscanHD ger oss inte bara en till maskin att omvandla film till DVD med utan ger oss även möjlighet att göra om gamla Super 8 och Dubbel 8 till HD-Kvalitet!

Nu gäller det bara att hitta ett bra flöde på produktion och utbilda alla på kundtjänst och i butikerna vad den praktiska skillnaden blir för kunden.

flashscanhd

Mer information: Smalfilm till HD/Blu-Ray

Allt flyter på!

söndag, oktober 18th, 2009

Senaste månaderna har vi haft enormt mycket att göra vilket är väldigt roligt. Dock har mitt bloggande och skapande av nya tjänster och idéer blivit lidande. Idag fick jag en dag över som har ägnats åt att uppdatera BGA Videoproduktions hemsida

Det jag har saknat på vår sida är att visa att vi är ett levande företag som finns på riktigt (Det är någonting jag tycker många företag brister i) Har försökt skapa lite mer liv genom att ligga till fler bilder på våra butiker.

Blev inte helt perfekt men tyckte det var bättre att få upp det bilder jag hade tagit och ersätta med bättre bilder längre fram

Resultat: Bilder på vår butik i Göteborg & Bilder på vår butik i Stockholm

Lite bilder från Vallhallavägen

måndag, oktober 5th, 2009

Har äntligen fått ordning på Vallhallavägens skyltning. Tog några bilder här i mörkret…

img_0041

img_00401