Archive for mars, 2014

Studenttider!

fredag, mars 28th, 2014

I år har vi bestämt oss för att satsa ännu hårdare på studentskyltar. Främst genom att öka vår annonsering både i butik och även online.

Vi har även en helt ny sida där skyltarna kan beställas. Sidan liknar den vi hade tidigare men med ännu fler möjligheter till anpassningar av både text och skyltstorlekar. Jag har även tagit fram ännu fler studentmallar.

Se själva på: student.bgafotocenter.se

Bild från vår studentskyltning i Jönköping
Jönköping-student

Måttbeställd passepartou – Ny tjänst

torsdag, mars 27th, 2014
Att som e-handlare erbjuda unika produkter under eget varumärke eller tillverkning efter kundbeställning är något vi ser som väldigt viktigt idag. Därför är vi riktigt nöjd med våra nya tjänst där vi kan erbjuda måttbeställda passepartouter.

Produkten som sådan är inte ny eller unik. Vi har exempelvis haft det i våra lokala butiker ett par år. Men just möjligheten att snabbt och enkelt kunna beställa i en e-butik tror vi att vi är ganska ensamma om. Tillsammans med vårt breda ramutbud tror vi att det kan bli ett riktigt bra komplement

Hur har det gått?
Nu har tjänsten varit igång ett par veckor och responsen har varit riktigt bra! Vi har redan en lång lista med förbättringar och förändringar för framtiden.

Vill du se resultatet? Då ska du –Klicka här

Passepartout Canson Svart

Blandade butiksbilder

fredag, mars 21st, 2014

Tänker ofta att jag ska försöka dokumentera och ta mer bilder på våra butiker. Framförallt för att det är roligt för mig själv att kunna kolla tillbaka och se hur vi hade det förut. Men även för att kunna visa andra. Så här kommer lite blandade bilder på hur våra butiker ser ut idag.

Möte med andra e-handlare

fredag, mars 21st, 2014

Som nybliven e-handlare är det en ny upplevelse hur villig andra e-handlare faktiskt är med att dela med sig och berätta om sin egen verksamhet och komma med tips och idéer. Jag har under de senaste veckorna passat på och besökt en del e-handlare i vitt skilda branscher. Här kommer lite kort sammanfattning om mina tankar efter besöket

Barnkalaset
Har allt som behövs för ett lyckat barnkalas! Var intressant att se hur dom jobbade då dom använder samma e-handelsplattform som oss men kör allt genom Specter. Alltid intressant att se hur andra väljer att organisera både sin packning och lagersystem.

Iphonebutiken
Besöket startade med att jag fick fel adress (Blev förvånad då adressen vi fick visade sig vara en bensinstation…) När vi väl kom på plats blev jag helt såld på deras kaffemaskin. Fick även se en del spännande idéer som dom jobbade på inför framtiden. Lite samma resonemang som vi hade ang hur man ska positionera sig mot kund.

Electrokit
Hade kombinerat lager och liten butiksdel. Galet bra ordning på lagret vilken kan behövas med tanke på hur mycket små produkter som skulle rymmas på en begränsad yta. Riktigt smarta förvaringslösningar som vi också ska ta till oss för våra små produkter.

Skoglundsreklam
Säljer profilprodukter både lokalt men även via sin e-butik. I lokalerna hade dom ett stort utbud med profilkläder för att visa upp för den lokala marknaden

Fröken Fräken
Är en kombinerad blomster och inredningsbutik + e-handel. Man kan kort sammanfatta det med ett väldigt stort utbud och väldigt små lokaler som kanske inte är helt anpassade för sitt syfte. Agnes som driver butiken hade otroligt mycket idéer och var riktigt inspirerande. Gav mig en hel del tips på saker jag borde jobba på i min egen verksamhet.