Archive for november, 2014

Tidningsartikel!

söndag, november 23rd, 2014

För nån vecka sedan gjordes ett reportage om oss och andra e-handlare i Gävle. Artikel publicerades i tidningen Affärer som är en lokal affärstidning i Gävle. Tyvärr har dom inte den upplagd på ett ordentligt sätt så bifogar istället en bild på artikeln om någon vill läsa. Det handlar framförallt om vår satsning på e-handel.

Affarer

Tryck av reklammaterial

söndag, november 23rd, 2014

När vi började skylta våra butiker för ett par år sedan så anlitade vi alltid ett lokalt tryckeri. Det fungerade inte alltid så bra. Dom var inte vana att jobba med exponering i butiksmiljö och var dessutom van att deras kunder visste exakt vad dom sökte. Vilket var lite svårt då vi knappt visste själv vad vi ville ha…

Då vi redan hade en maskinpark för storformatstryck började vi titta om vi inte kunde börja göra dom här sakerna själva istället. Efter massor med letande vad vi behövde så kom vi igång (Att hitta rätt material och tillbehör tar alltid tid..)

Det har gjort att vi under ett par års tid har printat allt vårt reklammaterial själva. Ibland har vi också fått förfrågningar från andra butiker om vi inte kan hjälpa dom vilket vi givetvis gärna har ställt upp på. Nu har vi dock dragit igång en ordentlig satsning på att försöka bli det självklara valet för företag som behöver material för exempelvis butiksexponering. Vår styrka är vår lokala närvaro och att vi vet vad vi pratar om då vi gör exakt dom här sakerna till oss själva…

Läs mer om våra tjänster genom att –Klicka här

Alltid nya projekt :)

tisdag, november 4th, 2014

Det är det som jag älskar med mitt jobb, idéer tar aldrig slut. Finns alltid massor med nya tjänster och produkter man kan erbjuda sina kunder. Många idéer som vi genomför slutar med en gäspning och faller i glömska efter nått år, medans vissa idéer blir riktigt lyckosamma och en otroligt viktig del av hela företaget.

Vår senaste idé som vi har smyglanserat är att vi erbjuder våra kunder hembesök där vi tar id-foto. Vi har ibland fått frågorna och vi har kompetensen och har egna budbilar som åker i distrikten där vi har egna butiker. Mer information om hur tjänsten fungerar hittar du här.