Archive for december, 2016

Klar i Oslo!

lördag, december 3rd, 2016

Efter intensivt planerande åkte vi förra torsdagen till Oslo med målet att bygga upp en helt ny butik med inredning, sätta rutiner och fylla på med sortiment. Planerat öppningsdatum 2 december.

Efter galet intensivt arbetande blev vi klar i tid och det mesta har faktiskt löpt på utan svårigheter. Vi har valt att smyga igång butiken för att få tid till att sätta alla rutiner på plats (och att vi normalt är väldigt restriktiv med rabatter och liknande)

Vi var även på plats nästan hela första dagen som stöttning till Marthe som är nyanställd som butiksansvarig (som haft sin intro i Stockholm och på våra event) Redan under första dagen var det ett antal kunder som hittade dit som sökte fotoramar och ville lämna in film vilket vi tycker är riktigt roligt. När jag skriver detta sitter jag i bilen med min kollega och är snart hemma. Nästa vecka börjar arbetet med att putsa på alla smådetaljer både online och i butiken som inte riktigt är perfekta. Men snart så

Är riktigt nöjd och stolt över vad vi har lyckats byggt upp på 1 vecka.

För ett par dagar sedan öppnae vi även upp på vår Norska e-handel att man kan hämta sin order i butik och redan har ett gäng kunder nappat på det.

Bilder från den färdiga butiken: