Archive for april, 2012

Uppdatering av www.bgavideo.com

tisdag, april 24th, 2012

Har suttit nu ett par dagar och jobbat med vår internetnärvaro. När vi bytte vår hemsida till nuvarande plattform så fanns det inte plats för ”Ljudband till CD” utan dom förde en undanskymd tillvaro i prislistan och en gammal sida som hängde med sen vår gamla hemsida.

Har dock märkt ett ökat intresse för att omvandla ljudband till CD så idag tog jag tag i problemet och uppdaterade informationssidan.
Håller också på att fila på att kunna få in ljudband i vår nuvarande design.
Format vi kan omvandla till digitalt format är:  Rullband, Minidisc, Kassettband, LP-Skivor & DAT-Band

Beställ dina studentskyltar online!

måndag, april 16th, 2012

Nu är vi äntligen klar med vår sida för att kunna beställa studentskyltar online. Sidan är utvecklad i egen regi vilket gör att vi har möjlighet att göra exakt som vi vill. Målsättningen var att sidan skulle vara online 1 mars för att kunna satsa fullt inför studenten i år. Blev inte riktigt som vi tänkt oss men nu är äntligen en första version klar.

Vår långsiktiga plan är att skapa fler sidor för att i framtiden ha en komplett egen lösning för framkallning av bilder och trycksaker.

Se själv: Studentskyltar & studentplakat

Nästa projekt blir att kunna göra Canvastavlor och canvas. Detta är dock ej påbörjat men kommer finnas på ovanstående domän.