Archive for september, 2011

Framkalla online

fredag, september 9th, 2011

Vi har haft en begränsad framkallningstjänst uppe ett tag. Dock utan att göra mycket väsen av detta då den har legat undangömd.

Har senaste veckan suttit och uppdaterat vår hemsida och hela internetnärvaro och har då samtidigt gett vår framkallning en tydligare roll på hemsidan. Det innebär att vår framkallningssida på internet nu är igång.

Den fungerar och gör sitt jobb men är ingenting som vi är 100% nöjd med. Är en minst sagt begränsad lösning men nu är den iallafall igång…

Lite länkar:
Framkalla bilder online
Canvastavlor
Fotopresenter

Saker jag ska prioritera i höst

lördag, september 3rd, 2011
Efter att ha träffat massor med intressanta människor i Sundsvall i 2 dagar så är jag full med idéer och tankar.
Konkret handlar det om att
1 – Bli mer aktiv på internet. Vårt företag har både blogg och närvo på facebook. Men det är saker som inte sköts alls (senaste aktivtet 2009…)
2 – Vi är inte nöjd med vår nuvarande hemsida på www.bgavideo.com en av föreläsarna i Sundsvall verkade vara inne på samma tankespår som jag famlar efter. Har tagit kontakt där och hoppas nu att det leder till något vettigt.
3 – Gå en utbildning i rekrytering. Detta är något som jag tänkt på under en längre period. Att anställa personal är inte lätt och här känner jag verkligen att vi ibland brister. Detta har jag nu tagit tag i och ska gå anmäla mig till en rekryteringskurs.
4 – Nätverka mer! Mötet med andra företagare är så otroligt viktigt. Man är på samma våglängd och även fast man inte är i samma bransch får man oftast mycket värdefull input.

Så nu har jag massa idéer, nu är bara genomförandet kvar 🙂

E-Handelsdagarna i Sundsvall

torsdag, september 1st, 2011

Kom för ett par timmar sedan hem från Sundsvall efter 2 lärorika dagar med många intressanta föreläsningar från E-handelsbranschen.

Kan ses som ett lite udda val att åka på en ehandelsträff när man inte bedriver någon e-handel. Vi har dock planer på att ”någon” gång börja med e-handel. Hursomhelst var det väldigt givande och då inte bara föreläsningarna utan allt intressant folk man fick träffa och diskutera företagande i allmänhet.

Dessa dagar är någonting som jag verkligen inte ångrar och liknande saker ska jag verkligen försöka prioritera i framtiden….

Länktips:
www.gasballonger.se – Här kan man verkligen tala om en nischad webbshop som handlar om ballonger. Jag gillar idén och tror absolut på konceptet.