Archive for maj, 2013

Inbjudande fasad

fredag, maj 24th, 2013

I Gävle sitter vi idag på två olika adresser. Södra Kungsgatan 9 där vi har vår fotobutik och på Södra Kungsgatan 59 där vi har vår produktion & e-butik lager.

Vi har haft en liten kundmottagning i produktionslokalen men inte hunnit göra något med den. Så det har sett väldigt trist och inte särskilt inbjudande ut. Den här veckan tog vi tag i det. Det vi gjorde var att sätta upp blå folie & vit text på vissa rutor, även måla hela kundmottagningen blå och sen upp med ett par flaggor utanför dörren.

Före:
Gavle

Efter:
2013-05-23 12.21.10

Genom att vi kan göra allt material själv blev inte kostnaden särskilt hög heller. Är ganska nöjd med vad vi gjorde på ett par timmars jobb 🙂

Nytt e-handelsprojekt

fredag, maj 10th, 2013

Efter en väldigt lång startsträcka så är vi äntligen klar med ett till e-handels projekt. Vår senaste satsning handlar om att kunder ska kunna beställa sina egna canvastavlor i olika storlekar. Detta är en tjänst som vi redan erbjuder men då främst i våra butiker. När man beställer via vår nya hemsida kan man välja på att hämta ut tavlan i någon av våra butiker alternativt få tavlan hemskickad.

Kommer ge löpande uppdateringar när det börjar röra på sig…

www.bgafotobutik.se

tisdag, maj 7th, 2013

Vår satsning på e-handel har hittills gått bättre än vi kunnat tro. Om utvecklingen håller i sig kan vi mycket väl hamna över 1 miljon i omsättning redan i år. Dessutom har vi sett en ökad försäljning i våra fysiska butiker genom att vi även visar lokala lagersaldon på vår hemsida.

Genom att vi kan kombinera e-handel med våra fysiska butiker tror jag att vi har ett vinnande koncept på sikt.

Däremot har vi redan nu insett att nuvarande lagerlokal på 200kvm inte är tillräcklig till att både agera som huvudlager för våra fysiska butiker och e-butiken.

Turligt nog fanns det lediga lokaler vägg i vägg med vår nuvarande lokal i Gävle så fr.o.m 1 augusti kommer vi ha ytterligare 400kvm lagerutrymme för att utöka lagret av de produkter vi har men även kunna ta in massor med nya produkter.

Nu även på Twitter!

tisdag, maj 7th, 2013

Tänkte jag också ska försöka ge Twitter en chans. Tänkte försöka visa lite mer om hur vi bygger om våra butiker och saker vi gör där.

Jag heter BjörnGAndersson