Archive for december, 2015

Att integrera innehåll

onsdag, december 16th, 2015

Har som jag tidigare nämnt försökt jobba mer med innehåll genom att starta vår blogg. Utmaningen som vi har kvar är att skapa ett naturligt samband mellan produktsidorna och innehållet. Så inte bloggen bara lever sitt eget liv utan blir knuten mot produktinformationen.

Som ett första steg har jag nu lagt till rubriken ”Inspiration” längst ner på produktsidorna där det finns tillgängligt bloggmaterial och gjort ett utdrag från innehållet för att göra kund nyfiken. Nackdelen är ju att det kan bli att man ”glömmer” bort vad man skulle köpa när man hamnar på bloggen. Det är något vi kommer hålla koll på och utvärdera till framtiden hur vi ska göra. Se exempel här: Såhär tänkte jag att man gör när vi skapar blogginlägg om hur produkter kan användas etc. Under ”Bra att veta” skriver jag Inspiration och ett utdrag från blogginlägget och en länk så man kan läsa mer. Se här: Nostalgia Guld 21×30 cm.

Nostalgia

Ehandel mot Finland under 2016

fredag, december 4th, 2015

Vi har nu varit igång några veckor i Norge och tycker det har gått riktigt bra, givetvis mycket problem. Men i det stora hela flyter det på.

Därför har vi nu börjat snegla på om vi även ska öppna i Finland. Fortfarande otroligt tidigt men nu är iallafall vår Finska domän registrerad. Vi kommer köra på samma namn i Finland fast på Finska vilket då blir www.bgavalokuvausliike.fi