Archive for december, 2023

Kör Bara Kör – BGA:s Äventyr in i den Amerikanska Marknaden

lördag, december 16th, 2023

I en värld där försiktighet ofta styr företagens strategier, omfamnar vi på BGA ett annorlunda mantra: ”Kör Bara Kör” (KBK). Detta modiga förhållningssätt har lett oss till beslutet att expandera vår e-handel till den amerikanska marknaden, ett spännande och djärvt steg för vårt företag.

KBK är inte bara ett uttryck; det är en inställning som genomsyrar allt vi gör. Det handlar om att ta risker, omfamna möjligheter och inte låta rädsla hindra innovation och tillväxt. I och med vår lansering i USA, befäster vi vår vilja att utforska nya territorier och tillgängliggöra våra tavelramar, posters, speglar och fotoalbum för en helt ny publik.

Denna expansion är ett bevis på vår tro på våra produkter och vår förmåga att anpassa oss till olika marknader. Vi är övertygade om att vår unika kombination av kvalitetsprodukter och framstående kundservice kommer att uppskattas av den amerikanska konsumenten. Det är en risk, men med ”Kör Bara Kör”-mentaliteten i åtanke, är vi redo att möta de utmaningar och möjligheter som väntar.

För BGA är detta ett stort steg framåt. Vi är entusiastiska över de nya relationer och erfarenheter som väntar i USA. Med KBK som vår ledstjärna ser vi fram emot att navigera på denna nya marknad, lära oss av våra erfarenheter och fortsätta att växa och utvecklas som företag. Amerika, här kommer vi!

Läs mer på www.bgastore.com