Archive for mars, 2013

Länktips

tisdag, mars 26th, 2013

Vill tipsa om Trikintest vilket är en enkel e-handels sida som drivs av Tore som endast är inriktade på att sälja en produkt nämligen Trikinprov som riktar sig till vildsvinsjägare. Att göra en såpass nischad ”butik” har ju sina fördelar genom att man kan skapa en otroligt fokuserad sida där all fokus ligger samlad.

Uppföljning om vår e-butik

tisdag, mars 19th, 2013

Nu har det gått nästan 2 månader sen vi starta vår e-butik och hittills har allt gått över förväntan.

 Fakta:
-Över 150 kunder
-Sålt för femsiffrigt belopp

Har även bytt domän till www.bgafotobutik.se för att göra butiken mer synlig och tydligare. Nackdelen är dock att nu finns vår verksamhet utspridd på tre olika domäner www.bgavideo.com, www.bgafotocenter.se & www.bgafotobutik.se vilket inte är helt optimalt då vi dessutom har lite olika grafiska profiler.

Framtidsplaner:
-Är att få en tätare integration mot våra fysiska butiker så man enklare kan se vad som finns i lager i respektive butik
-Nya produktbilder, har skaffat utrustning till en egen fotostudio och ska börja foto alla produkter då bra och tydliga produktbilder är otroligt viktigt
-Bredda sortimentet ännu mer, har över 100 nya produkter som ska upp i shopen

Duktiga säljare är tyvärr ovanligt

torsdag, mars 14th, 2013

Jag sitter ofta på kvällarna och letar nya produkter och saker. Det gör att jag i 99% av fallen skickar ett mail där jag ställer lite frågor. Det som gör mig förvånad är hur sällan jag verkligen får svar. Oftast får man själv ringa och påminna eller maila igen efter någon vecka då svaret har uteblivit.

Hur tänker man som företag/säljare då om man inte ens bemödar sig med att svara på inkommande förfrågningar?